Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας σχετικά με τα προϊόντα smart-tap

Οι επαγγελματικές κάρτες NFC αποτελούν μια καινοτόμο και περιβαλλοντικά φιλική εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών χάρτινων επαγγελματικών καρτών. Κάνουν ό,τι ακριβώς κάνει μια χάρτινη επαγγελματική κάρτα με πολύ περισσότερη πληροφορία. Μέσω τεχνολογίας NFC και QR κωδικών συνδέονται με ένα μοναδικό σύνδεσμο ο οποίος μπορεί να παρέχει όποιες πληροφορίες εσείς καταχωρείτε. Email, WebSites, SocialMedia, Video κλπ. Οι ψηφιακές NFC επαγγελματικές κάρτες ενισχύουν τη διαδικτυακή παρουσία και προσφέρουν μια οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική λύση για δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων στην ψηφιακή εποχή.

Όχι δεν υπάρχει συνδρομή. Σε αντίθεση με τα αντίστοιχα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά τα smart-tap προϊόντα δεν έχουν καμία συνδρομή.

Συχνά ακούμε την ερώτηση: "Μπορώ να δω το σχέδιό μου πριν την αγορά;"
Αν έχετε επιλέξει προϊόν με τυπωμένο το λογότυπό σας τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι κανένα πρόγραμμα προεπισκόπησης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους δικούς μας γραφίστες. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι το σχέδιό σας, σε συνδυασμό με τα προϊόντα μας, θα είναι ασυναγώνιστο στην αγορά.
Η διαδικασία μας είναι απλή: Μόλις επιλέξετε και αγοράσετε τα προϊόντα σας, θα σας στείλουμε μέσω email ένα ερωτηματολόγιο σχεδιασμού για να το συμπληρώσετε. Στη συνέχεια, η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού μας θα δημιουργήσει ένα σχέδιο που θα σας σταλεί για έγκριση.
Μη διστάσετε να ζητήσετε όσες αλλαγές χρειάζεστε μέχρι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Εναλλακτικά, εάν έχετε δική σας ομάδα σχεδιασμού, είναι ευπρόσδεκτη να ακολουθήσει τις σαφείς και εύχρηστες οδηγίες σχεδιασμού μας εδώ. Στη smart-tap, όλα περιστρέφονται γύρω από την απλότητα, την ποιότητα και την ικανοποίησή σας.

Όχι, πριν την εκτύπωση, θα σας αποστείλουμε ένα προσχέδιο της κάρτας για έγκριση. Έτσι, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η κάρτα θα είναι ακριβώς όπως την θέλετε πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση.

Πώς θα δω το προσχέδιο;

  • Το προσχέδιο θα σας αποσταλεί μέσω email για εύκολη προβολή και έγκριση. Θα έχετε τη δυνατότητα να το εξετάσετε και να το αλλάξετε, αν χρειάζεται.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να λάβω το προσχέδιο;

  • Το προσχέδιο συνήθως αποστέλλεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας.

Τι γίνεται αν δεν είμαι ικανοποιημένος με το προσχέδιο;

  • Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προσχέδιο, μπορείτε να το αλλάξετε και να το διορθώσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε σε αυτήν τη διαδικασία για να βεβαιωθούμε ότι είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλις γίνετε μέλος της οικογένειας smart-tap αγοράζοντας ένα προϊόν, θα σας καλωσορίσουμε θερμά με ένα email με ολες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας smart-tap. Δημιουργήστε την κάρτα επικοινωνίας, τα προφίλ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κερδίσετε πολύτιμους πελάτες. Ακόμη καλύτερα; Μπορείτε να ενημερώσετε όλες τις πληροφορίες σας σε πραγματικό χρόνο, τροποποιώντας γρήγορα αυτά που θέλετε να μοιραστείτε, όλα με ένα κλικ.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε ένα email με ολες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας smart-tap. Εκεί μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία επικοινωνίας, λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες σχετικές πληροφορίες.
Facebook,Twitter,Instagram,LinkedIn,TikTok,YouTube, Tripadvisor, τις κριτικές στο Google, τον χάρτη της επιχείρησής σας,το email, το Gmail, WhatsApp, το Viber, FaceTime, WeChat, το website σου , ακόμα και το Spotify με τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Από εκεί διαχειρίζεστε, μοιράζεστε και επεξεργάζεστε ό,τι εμφανίζεται στην κάρτα σας σε πραγματικό χρόνο.

Αναζητήστε την επιχείρησή σας στην αναζήτηση Google. Στις επιλογές διαχείρισης κάντε κλικ στο "Αίτημα για κριτικές"

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, αντιγράψτε το link που βρίσκεται στο πεδίο "Σύνδεσμος κριτικής"

Αυτός είναι ο σύνδεσμος των κριτικών σας στο Google!

Σας συμβουλεύουμε να κρατάτε το πίσω μέρος των καρτών σας ελεύθερο, καθώς αυτή η περιοχή είναι προορισμένη για ένα QR-Code που είναι συνδεδεμένος απευθείας με το smart-tap ψηφιακό προφίλ σας.

  • Βελτιώνει την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Οι κριτικές είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τους καταναλωτές όταν αποφασίζουν πού να κάνουν μια αγορά. Η smart-tap Google Review Card σας βοηθά να συγκεντρώσετε περισσότερες κριτικές, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση των πωλήσεων.
  • Βελτιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών. Οι θετικές κριτικές μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησής σας και των πελατών σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες αγορές και συστάσεις.
  • Είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Ο χρήστης απλώς πρέπει να αγγίξει την κάρτα με το smartphone του για να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες της επιχείρησής σας.
  • Είναι αποτελεσματική. Οι πελάτες που αγγίζουν την κάρτα είναι πιο πιθανό να αφήσουν μια κριτική για την επιχείρησή σας.
  • Είναι προσαρμόσιμη. Μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, τις πληροφορίες επαφής σας και άλλες πληροφορίες στην κάρτα.
  • Είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα και στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε μια κάρτα που ταιριάζει στο ύφος της επιχείρησής σας.


Η smart-tap Google Review Card είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία μας παράγει, σχεδιάζει
και κατασκευάζει όλες τις κάρτες μας εντός της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος παράδοσης μας είναι 1-2 ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας.
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, στοχεύουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα αφού εγκρίνετε το ψηφιακό δείγμα.

Η διαμοιρασμός πληροφοριών είναι τόσο εύκολος όσο ένα άγγιγμα, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε εφαρμογή. Αξιοποιούμε τη δύναμη της ενσωματωμένης τεχνολογίας NFC του κινητού σας τηλεφώνου, εξασφαλίζοντας απλό και άνετο τρόπο διαμοιρασμού των πληροφοριών σας με οποιοδήποτε προϊόν της σειράς smart-tap. Απολαύστε την ευκολία και την καινοτομία, όλα με ένα άγγιγμα!

Συνιστούμε να κάνετε ξεχωριστές παραγγελίες εάν χρειάζεται να στείλετε προϊόντα smart-tap σε πολλές τοποθεσίες. Αυτός ο τρόπος θα διευκολύνει παρακολούθηση κάθε παραγγελίας, θα εξαλείψει τις επιπλοκές που σχετίζονται με τις εταιρείες courier και θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή.

Συχνά ακούμε την ερώτηση: "Μπορώ να δω το σχέδιό μου πριν την αγορά;"
Αν έχετε επιλέξει προϊόν με τυπωμένο το λογότυπό σας τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι κανένα πρόγραμμα προεπισκόπησης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους δικούς μας γραφίστες. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι το σχέδιό σας, σε συνδυασμό με τα προϊόντα μας, θα είναι ασυναγώνιστο στην αγορά.
Η διαδικασία μας είναι απλή: Μόλις επιλέξετε και αγοράσετε τα προϊόντα σας, θα σας στείλουμε μέσω email ένα ερωτηματολόγιο σχεδιασμού για να το συμπληρώσετε. Στη συνέχεια, η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού μας θα δημιουργήσει ένα σχέδιο που θα σας σταλεί για έγκριση.
Μη διστάσετε να ζητήσετε όσες αλλαγές χρειάζεστε μέχρι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Εναλλακτικά, εάν έχετε δική σας ομάδα σχεδιασμού, είναι ευπρόσδεκτη να ακολουθήσει τις σαφείς και εύχρηστες οδηγίες σχεδιασμού μας εδώ. Στην smart-tap, όλα περιστρέφονται γύρω από την απλότητα, την ποιότητα και την ικανοποίησή σας.

Το smart-tap προσφέρει ασφάλεια νέας εποχής, μοιράζει μόνο τις πληροφορίες που εσείς επιλέγετε και μόνο σε απόσταση ενός εκατοστού από μια συμβατή συσκευή. Στη smart-tap κάρτα δεν αποθηκεύονται οικονομικές πληροφορίες και τα στοιχεία που κοινοποιούνται είναι παρόμοια με τις παραδοσιακές επαγγελματικές κάρτες.

Εσείς επιλέγετε τι θα μοιραστείτε στις κάρτες σας, οπότε απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν θα βάλετε τίποτα που δεν θα θέλατε να μοιραστείτε.

Το smart-tap δεν ζητά ευαίσθητες πληροφορίες ή κωδικούς για συνδέσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μοιραστείτε όσα θέλετε στο προφίλ σας. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους χρήσης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ναι, μπορείτε να συνδυάσετε NFC επαγγελματικές κάρτες και κάρτες Google Review για να ενισχύσετε την παρουσία και την αξιολόγηση της επιχείρησής σας. Οι επαγγελματικές κάρτες NFC μπορούν να περιέχουν εκτός των λοιπών πληροφοριών της επιχείρησής σας και το Google Review σύνδεσμό σας. Έτσι μπορούν να προωθούν την επιχείρησή σας και να καλούν τους πελάτες σας να αφήσουν κριτικές στο Google απλά με ένα άγγιγμα.

Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των θετικών κριτικών και στην προώθηση της επιχείρησής σας στο Google.