Τι είναι η τεχνολογία smart-tap

Η Smart-tap αξιοποιεί μια τεχνολογία που είναι ήδη μέρος της καθημερινότητάς σας, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζετε, είτε με την κάρτα του γυμναστηρίου είτε με το τηλέφωνο την ώρα που πληρώνετε! Η smart-tap έχει δημιουργήσει ένα κορυφαίο λογισμικό που επεκτείνει τις δυνατότητές σας στον τομέα της δικτύωσης. Απλά ακουμπώντας την κάρτα Smart-tap σε οποιοδήποτε τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Apple ή Android, μοιράζετε άμεσα έναν μοναδικό σύνδεσμο με τις πληροφορίες που εσείς έχετε επιλέξει.

Ψηφιακη επαγγελματικη καρτα

Ψηφιακη επαγγελματικη καρτα

Vcards

Επιλέξτε την απλή κάρτα επικοινωνίας που μεταφέρει αβίαστα τις πληροφορίες σας στα τηλέφωνα των χρηστών. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι εύκολα προσβάσιμα, εξαλείφοντας την ανάγκη για μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων ή απαρχαιωμένες μεθόδους με χάρτινες κάρτες.

Kοινωνικη δικτυωση με την smart-tap

Kοινωνικη δικτυωση

Social Networks

Βοηθήστε την κοινωνική σας δικτύωση με το Social network Card το οποίο είναι προσαρμοσμένo για επαγγέλματα όπου η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αναγκαία. Προσθέστε μια τεράστια γκάμα κοινωνικών δικτύων όπως facebook, X(twitter),youtube, tik-tok, viber, spotify, tripadvisor, WeChat, email και άλλα πολλά στοιχεία επικοινωνίας.

Google & Iphone Wallet

Wallet

Google & Iphone Wallet

Το Smart-Tap αναδεικνύει την καινοτόμα δυνατότητα της επικοινωνίας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, ενσωματώνοντας την επαγγελματική σας κάρτα στο Google Wallet και το Apple Wallet. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζεστε τα στοιχεία σας και να διατηρείτε επαφές με ευκολία, ακόμα και όταν δεν έχετε τη φυσική NFC κάρτα σας.

Google & Iphone Wallet in smartwatches

Wallet

Google & Iphone Wallet

Με την Smart-Tap κάρτα, η ευκολία συναντά την τεχνολογία στον πιο συναρπαστικό συνδυασμό. Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε την κάρτα σας στο Google ή Apple Wallet και να μοιραστείτε τις πληροφορίες που θέλετε με ένα απλό scan. Και το καλύτερο; Με τη σύνδεση της κάρτας Smart-Tap στο Smartwatch σας, η πρόσβαση στις σημαντικές πληροφορίες γίνεται ακόμα πιο απλή. Έτσι, η ευκολία και η τεχνολογία ενώνονται για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης, ακόμα και χωρίς τη φυσική κάρτα ούτε καν το τηλέφωνό σας.

Email signature saving contact details

email

Υπογραφή email

Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή υπογραφή στο email σας με το Smart-Tap! Προσθέστε το μοναδικό σας NFC link στην υπογραφή σας και δώστε στους αποδέκτες των emails σας τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν την κάρτα σας με ένα απλό κλικ. Η ευκολία της επικοινωνίας σας είναι τώρα στα χέρια σας!

Google Review card

θετικες κριτικες Google

Google Review card

Με τη βοήθεια αυτής της κάρτας, οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν την επιχείρησή σας με ένα απλό άγγιγμα του τηλεφώνου στην κάρτα. Αυτή η κάρτα αποθηκεύει ένα σύνδεσμο που οδηγεί απευθείας τους πελάτες σας στη σελίδα αξιολόγησης της επιχείρησής σας στο Google, καθιστώντας την αξιολόγηση μια εύκολη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρηματίες μπορούν να συγκεντρώνουν θετικές κριτικές από τους πελάτες τους, βελτιώνοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία.

app.smart-tap.gr

Εύκολη αλλαγή προφιλ

app.smart-tap.gr

Η εφαρμογή smart-tap διαθέτει εξαιρετική ευελιξία και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον με τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ για οποιαδήποτε επιχείρηση ή σκοπό. Ενημέρωση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των προφίλ σας για να τροποποιήσετε αυτό που θέλετε να εμφανίζεται στην κάρτα σας.

app.smart-tap.gr

Πολλαπλά προφιλ

app.smart-tap.gr

Η έκθεση που λάμβανε μέρος η εταιρεία σας τελείωσε! Ώρα για ένα χαλαρό δείπνο. Προσαρμόστε εύκολα την εφαρμογή smart-tap για να μοιραστείτε το περιεχόμενο που είναι πιο κατάλληλο για μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

NFC Ταυτότητα κατοικιδιου

Ασφαλεια κατοικιδιων

Ταυτότητα κατοικιδίου

Προσέχετε την ασφάλεια του κατοικιδίου σας; Σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας χαθεί, οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να βρει τις σημαντικές πληροφορίες, όπως το όνομα του ιδιοκτήτη, τον κτηνίατρο, ακόμα και τη διεύθυνση. Με το Smart-Tap, η ασφάλεια είναι πάντα στο επίκεντρο.