Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Έχουμε μια πολιτική επιστροφής 30 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος για να ζητήσετε μια επιστροφή.

Για να είναι δικαιούμενη μια επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το λάβατε, αχρησιμοποίητο, με ετικέτες και στην αρχική συσκευασία του. Θα χρειαστεί επίσης την απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@smart-tap.gr. Σημειώστε ότι οι επιστροφές θα πρέπει να αποσταλούν στην ακόλουθη διεύθυνση: Σεϊζάνη 2, 142 31 Αθήνα - Νέα Ιωνία, Ελλάδα.

Εάν η επιστροφή σας εγκριθεί, θα σας αποστείλουμε ένα αυτοκόλλητο αποστολής επιστροφής, καθώς και οδηγίες σχετικά με το πώς και πού να στείλετε το πακέτο σας. Τα προϊόντα που αποστέλλονται πίσω σε μας χωρίς προηγούμενη αίτηση επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή στο info@smart-tap.gr.

Ζημιές και προβλήματα
Παρακαλούμε ελέγξτε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, έχει υποστεί ζημιά ή εάν λάβετε το λάθος προϊόν, ώστε να αξιολογήσουμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Εξαιρέσεις / μη επιστρέψιμα προϊόντα
Ορισμένες κατηγορίες προϊόντων δεν μπορούν να επιστραφούν, όπως ειδικές παραγγελίες ή εξατομικευμένα αντικείμενα όπως προϊόντα με λογότυπα και εκτυπώσεις με συγκεκριμένο όνομα ή επωνυμίες. 
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές για προϊόντα σε προσφορά ή κάρτες δώρου.

Ανταλλαγές
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εξασφαλίσετε αυτό που θέλετε είναι να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε και, μόλις εγκριθεί η επιστροφή, να πραγματοποιήσετε μια ξεχωριστή αγορά για το νέο προϊόν σας.

Περίοδος 14 ημερών για ανάκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Αν τα είδη αποστέλλονται προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς αιτιολογία. Όπως προαναφέρθηκε, το προϊόν σας πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το λάβατε, αχρησιμοποίητο, με ετικέτες και στην αρχική συσκευασία του. Θα χρειαστεί επίσης η απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

Επιστροφές χρημάτων
Θα σας ενημερώσουμε αφού λάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας και θα σας ενημερώσουμε εάν εγκρίθηκε η επιστροφή ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα γίνει αυτόματη επιστροφή στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής εντός 10 εργάσιμων ημερών. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ενδέχεται να απαιτηθεί χρόνος από την τράπεζά σας ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών για την επεξεργασία και τη δημοσίευση της επιστροφής. Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 15 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της επιστροφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@smart-tap.gr.