Νομική ειδοποίηση

Τελευταία ενημέρωση: 26-09-2023

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Ιστοσελίδας

Με την πρόσβαση και τη χρήση της ιστοσελίδας [www.smart-tap.gr] (η "Ιστοσελίδα"), αποδέχεστε και συμφωνείτε να υποχρεούστε στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα.

Πολιτική Απορρήτου
Η Πολιτική Απορρήτου μας εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα, συναινείτε στις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο σε αυτήν την Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, κειμένου, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και λογισμικού, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Smart-Tap ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση, αντιγραφή, διανομή, μετάδοση, προβολή, εκτέλεση, αναπαραγωγή, δημοσίευση, αδειοδότηση, δημιουργία παραγώγων έργων από τις πληροφορίες, το λογισμικό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που λαμβάνετε από αυτήν την Ιστοσελίδα.

Περιορισμός Ευθύνης
Η Smart-Tap δεν φέρει καμία ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, περιστασιακές, ειδικές ή συνεπακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της Ιστοσελίδας ή υλικών στην Ιστοσελίδα.

Ισχύουσες Νομοθεσίες

Το παρόν νομικό ανακοίνωση και η χρήση της Ιστοσελίδας διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της ελληνικής επικράτειας , χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αρχές σύγκρουσης νόμων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την νομική ανακοίνωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Μέσω email: info@smart-tap.gr
Μέσω επίσκεψης σε αυτήν τη σελίδα της ιστοσελίδας μας: Σελίδα Επικοινωνίας
Μέσω αριθμού τηλεφώνου: +30 210 220 7405